TÁJÉKOZTATÓ AJÁNLATUNK

Árak, árajánlat kérése

Az energetikai felülvizsgálat ára az ingatlan helyétől, jellegétől, a gépészeti rendszer paramétereitől függ.

MIKOR KÖTELEZŐ? MI EZ?

Tájékoztató árak az energetikai felülvizsgálatra

Társasházak, lakóházak, ipari-, kereskedelmi ingatlanok, nem-lakó ingatlanok

Fűtési rendszerek, hőtermelő berendezések

70 kW alatt
- nem kötelező -
70 - 290 kW között
150.000 Ft + ÁFA
290 kW felett
250.000 Ft + ÁFA

Légkondicionáló rendszerek, hőszivattyúk

70 kW alatt
- nem kötelező -
70 - 290 kW között
250.000 Ft + ÁFA
290 kW felett
350.000 Ft + ÁFA

Szolgáltatásunk

A szolgáltatást az előírt jogosultsággal, regisztrált energetikai felülvizsgálóként végezzük az ország egész területén. A mellékelt tájékoztató árlista a Magyar Mérnöki Kamara ajánlása szerinti díjakat tartalmazza. Az energetikai felülvizsgálati árak a maximumot jelentik, azokat minden esetben egyedileg határozzuk meg a feladat ismeretében. Árkedvezményt jelent több épület vizsgálatának egyidejű megrendelése.

Mit tartalmaz az energetikai felülvizsgálat ára?

Az energetikai felülvizsgálat ára a szolgáltatás teljes körű elvégzését tartalmazza, kiszállással, műszeres méréssel, adatszolgáltatással. Amit nem tartalmaz az ár, az az épület hiteles energetikai tanúsítványának elkészítése, ezt csak külön szolgáltatás keretében tudjuk biztosítani.

Jogszabályi compliance garancia

Szolgáltatásunk keretében garantáljuk, hogy Ön, mint kötelezett, az energetikai felülvizsgálattal kapcsolatos jogszabályok előírásait teljesíti. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság által üzemeltetett adatbázisában az előírt adatszolgáltatást megtesszük, az energetikai felülvizsgálat ára ezt is tartalmazza. A megbízó részére kiállítjuk az energetikai felülvizsgálati igazolást, amivel a későbbiekben is bizonyítható, hogy a jogszabályi kötelezettségek teljesültek.

Mire van szükségünk az árajánlat elkészítéséhez?

Néhány munkanapon belül árajánlatot adunk, ha elküldi nekünk az érintett ingatlan(ok) helyét, a gépészeti rendszerek jellemzőit, teljesítményét. Ha egy épületben fűtési és központi légkezelő, légkondicionáló rendszer is üzemel, mindegyikre külön kell az ajánlatot adnunk, az energetikai felülvizsgálat árát meghatároznunk, mert a vizsgálatot is külön kell elvégezni.

Ajánlatkérő űrlap